SIF: Effektivitet gør forskellen

Spillet er ikke blevet bedre, mener cheftræner

Silkeborg havde en dårlig start på sæsonen, men holdet er efter mandagens 2-0-sejr ude over AGF ubesejret i otte kampe.

Og forklaringen er simpel ifølge Silkeborgs træner, Troels Bech.

- Måske gør jeg nogle gang tingene svære at forstå, men her er det så simpelt som effektivitet. Jeg synes ikke, at vi spiller anderledes nu, end vi tidligere har gjort.

- Vi er ikke mere chanceskabende end tidligere, men vi laver flere mål af de chancer, vi har, siger Troels Bech.

Han var især glad for den hurtige boldomgang han så fra sit hold.

- Jeg var rigtig tilfreds med store dele af især anden halvleg, hvor vi gjorde meget rigtigt af det, vi gerne vil måles på, siger Troels Bech.

Et fremragende skud
En af de spillere, som Troels Bech kunne være stærkt tilfreds med, var midtbanespilleren Martin Ørnskov, der med et fremragende skud bragte Silkeborg på 1-0.

- Vi startede dårligt, men så fik vi arbejdet os ind. Vi fik rimelig god plads af AGF, og så begyndte vores spil at glide rigtig godt, siger Martin Ørnskov, der også betegnede effektivitet som forklaringen på Silkeborgs forvandling.

Målmand Lasse Heinze havde en afgørende redning i begyndelsen af halvleg, men havde ellers haft en underlig optakt til kampen, da tæt tåge truede med at aflyse opgøret.

- Vi ankom og fik så næsten med det samme at vide, at kampen nok ville blive aflyst. Så blev stemningen noget løssluppen, men så skulle vi så igen lige finde fokus, da vi fik at vide, at der skulle spilles, siger Lasse Heinze.

Silkeborg er med sejren placeret på en syvendeplads midt i Superligaen, hvor næste opgave er FC Nordsjælland.