Se: Værter truer sig til stemmer

- Mere vejarbejde og ingen øl i festugen!

De kalder sig Gammelfar og Lærlingen og sørger hver morgen for at vække aarhusianerne på en behagelig måde i radioprogrammet "Go' Morn' Aarhus".

En indsats, som de to værter - med de borgerlige navne Allan Würtz og Kristian Roskær - nu har vakt opsigt med.

Værterne og deres morgenprogram på Radio go!FM er blevet nomineret til prisen "Den Gyldne Mikrofon", som Ekstra Bladet hvert år uddeler. Her dyster 10 danske radioværter og værtspar om at blive de allerbedste.

Hvad gør man så lige, når man som aarhusiansk radiostation formodentligt kommer til at dyste mod flere store, danske radionavne?. Jo, man truer sig da til sejren!.

Det er i hvert fald, hvad Allan Würtz og Kristian Roskær forsøger i en ny Youtube-video, hvor de er taget besøg på Jacob Bundsgaards (S) borgmesterkontor i Aarhus.

- Vi tænkte netop, at vi var nødt til at gøre noget, fordi vi er oppe mod store mastodonter som for eksempel DR. Godt nok er Monte Carlo ikke med i år, men det er de store drenge, så vi skulle lave noget, der er anderledes, siger vært Allan Würtz til TV 2 | ØSTJYLLAND.

I videoen kan man se de to værter sidde i borgmesterens stol og true med både højere skatter, ingen øl i festugen og mere vejarbejde i Aarhus, hvis folk ikke vil stemme på deres program.

Vil I så gøre alvor af truslerne, hvis I ikke vinder?

- Selvfølgelig.. Sagt med en anelse ironi. Vejarbejdet kører vist derud af, og skatten nok også. Så mangler vi bare øllen i festugen.

Se hele videoen med de to morgenværter i videoen nedenfor, hvor Jacob Bundsgaard pludselig kommer ind på kontoret.