Ruby Rejser solgt

Det aarhusianske rejseselskab Ruby Rejser, der arrangerer aktive ferier, er blevet solgt

Indtil for ganske nylig har rejseselskabet Ruby Rejser haft fire ejere, men nu har Mads Bygballe, der blandt andet står bag Seatravel og Travelnorth, overtaget selskabet i Mejlgade i Aarhus.

Per Christensen og Jens Ole Aaris, købte Ruby Rejser i 1982 efter selskabets oprindelige stiftere, Sten Ruby og Inger Marie Arildsen, siden er deres respektive hustruer Elsebeth Sørensen og Annemette Lygaard blevet medejere. Men nu er det tid til generationsskifte.

- Når vi ser på vores dåbsattester, må vi stille os selv spørgsmålet: Hvor længe vil vi blive ved. Så vi begyndte at se os om efter en ny ejer, og Mads var en dem, som vi tænkte, det kunne være rart at få til at overtage, siger Jens Ole Aaris til TV 2 | ØSTJYLLAND.

De fire tidligere ejere bliver i virksomheden, og vil fortsat have deres daglige gang på kontoret i Mejlgade.

- Vi træder i virkeligheden tilbage til, hvor det hele startede. Vi fire er dedikerede til selve produktionen og det at arrangere rejser, og Mads er rigtig god til at drive en virksomhed. Så det bliver fordelingen fremover, siger Jens Ole Aaris.

Mads Bygballe, som nu er ejer af rejseselskabet, slår fast, at han vil fastholde Ruby Rejsers individuelle fokusområder.

- Selskaberne kan trække på fælles administration, markedsføring og synergieffekter, men indholdet vil være adskilt. Det er unikke specialrejser. Det skal ikke være mainstream, siger han.

Årligt sender rejsebureauet 9.000 gæster på ferie. Udover cykel-, vandre og skiferie har Ruby Rejser egne flyruter til Korsika.