Retov forlænger med Horsens

Midtbanespilleren bliver i AC Horsens frem til sommeren 2014

Foto: Allan Baden

Superliga-klubben AC Horsens og midtbanespilleren Martin Retov er så glade for hinanden, at parterne har forlænget aftalen, så den tidligere Brøndby-profil er i klubben frem til sommeren 2014.

- Jeg er meget tilfreds med, at Martin Retov fortsætter i klubben, for han er en rigtig dygtig spiller, og han er vigtig for holdet, siger træner Johnny Mølby i en pressemeddelelse.

- Han er dygtig til at tage temperaturen på en kamp, og han er i stand til at gøre sine medspillere gode qua sin ro og rutine. Han er en spiller, der har prøvet meget i sin karriere, men han er stadig sulten, og det er vigtigt, siger Mølby.

Vil op i den "sjove halvdel"
31-årige Retov ser frem til at fortsætte i AC Horsens.

- Nu har jeg to et halvt år tilbage i klubben, og i den periode skal vi etablere os som superligaklub og gerne i den sjove halvdel, siger Retov.

- Der venter os en masse hårdt arbejde forude, men vi har mange dygtige spillere i klubben, og jeg tror på, at vi kan indfri klubbens ambitioner. Jeg glæder mig i hvert fald til at bidrage med mine præstationer, fortæller Retov.

Han har spillet i klubben siden 2010 og ifølge sportsdirektør Jesper Hansen løftet niveauet på holdet.

- Martin Retov er et vigtigt omdrejningspunkt på vores hold, og han har fra dag et grebet dirigentstokken på den centrale midtbane, hvor han med sit overblik og store rutine har præsteret på et højt niveau.

- Han har en stærk vindermentalitet, hvilket har en positiv afsmitning på truppen. Vi er rigtig glade for, at en af Superligaens absolutte profiler også spiller i den gule trøje i de næste par sæsoner, siger Jesper Hansen.

AC Horsens overvintrer på Superligaens fjerdeplads.