Rambuktyveri i Odder

En rambuktyv kørte en stjålet varebil igennem ruden til en guldsmed og stjal derefter en del varer.

En ukendt gerningsmand kørte i nat en stjålet varebil igennem ruden hos en guldsmed i Odder. Manden smadrede klokken 04.26 vinduespartiet med en rød Golf, hvorefter han steg ud af bilen og tog for sig af forretningens varer.

Rambuktyveriet gik ud over forretningen Anytime i Rosensgade. Flere vidner hørte alarmen og så manden, der lod bilen stå og forsvandt fra stedet via Tværgade. Derefter er der ingen der ved, hvor manden løb hen.

Den røde Golf, der blev anvendt under tyveriet, er stjålet i Horsens-området efter klokken 23 i aftes. Den har registreringsnummer RH 91 877. Politiet regner med, at gerningsmanden er flygtet i en anden bil kort efter tyveriet.

Vidnerne, der så tyven, beskriver ham som slank og godt 180 centimeter høj. Under tyveriet var han maskeret og klædt i sort. Politiet har endnu ikke et overblik over, hvor meget der blev stjålet under indbruddet.

Skanderborg-Odder Politi vil gerne i kontakt med personer, der har informationer i sagen. Det kan ske på telefonnummer 86 56 14 48.