Politiet kan ikke finde brandårsag

Tøftings villa endevendt uden resultat

Politiet har afsluttet sine undersøgelser i ekslandsholdsspilleren Stig Tøftings udbrændte pragtvilla i Hørning. Men foreløbig er man ikke blevet klogere.

Det fortæller vicepolitikommissær Kristian Juliussen fra lokalpolitiet i Skanderborg. Han har tirsdag været til stede på ejendommen, der gik op i røg i weekenden.

- Det har været svært for teknikerne at finde noget, men man har lokaliseret et arnestedsområde på 1. sal. Men på nuværende tidspunkt kan vi ikke sige noget om, hvorvidt branden er påsat, fortæller Kristian Juliussen til Ritzau.

Næste skridt i sagen er, at en række effekter fra arnestedsområdet, som var i et værelse beregnet til beboelse, skal sendes til Teknologisk Institut for at blive undersøgt nærmere.

- Vi skal blandt andet have undersøgt, om der er spor af brandbar væske på nogen af tingene, siger Kristian Juliussen.

Stig Tøfting har efter branden meldt ud i pressen, at han tror, der er tale om en påsat brand. Ifølge ham er der nemlig gået en alarm, inden branden er brudt ud.

Ifølge Kristian Juliussen efterforsker politiet sagen, så man er forberedt på ethvert udfald af de tekniske undersøgelser.

- Vi har ingen mistænkte i sagen, men der er nogle vidner, som vi skal have afhørt. Og hvis branden så viser sig at være påsat, vil de afhøringer indgå i efterforskningen, siger han.

Først i næste uge forventer politiet at have svar på undersøgelsen fra Teknologisk Institut.