Østjyllands pølseby

Endnu engang går titlen for bedste hotdog til..

02:25

1 af 2

Der er dem, som er mestre i at spise dem, og så er der dem, som er mestre i at lave dem.

I Silkeborg finder man begge dele - navnligt det sidste. Her er titlen for årets bedste hotdog endnu engang gået til en lokal pølseproducent.

Det er Brian Flink Pedersen, som nu for andet år i træk kan bryste sig af at lave Danmarks bedste hotdog.

Han er indehaver af virksomheden Pølsemageriet, og for ham ligger hemmeligheden netop i pølsen. For pølser er ikke bare pølser. I Brian Flink Pedersens er der kød af svine- og kalvekød af god kvalitet og smagsgivere som for eksempel soltørrede tomater og ramsløg.

- Jeg tror, jeg vandt, fordi jeg forhåbentlig har den bedste pølse i konkurrencen, siger Brian Flink Pedersen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Udover kvalitetspølser af limousine-kvæg og frilandsgrise, giver den ivrige pølsemager også sine hotdogs ekstra kærlighed, når det kommer til fyldet. Her er det ikke bare ketchup, sennep eller ristede løg, der kommer i brødet, men i stedet bløde løg, hjemmesyltede agurketern og rødvinssyltede rødløg

Silkeborg har efterhånden fået tradition for at vinde den fornemme titel. Det er fjerde år i træk, at byen kan levere den bedste hotdog. I 2011 og 2012 var det Trianglens Pølsevogn i Silkeborg, som trak sejren i land.

Mød den glade pølsemand i tv-indslaget øverst på siden.