Osama Akharraz stopper i AGF

Kontrakt ophævet: Skal på udkig efter ny klub

Foto: AGF

Det var en finger til AGFs fans, som blev dråben, der fik bægeret til at flyde over, og som i dag har betydet, at spilleren Osama Akharraz officielt er fortid i klubben.

Osama Akharraz og AGF har i dag indgået en gensidig aftale om at ophæve samarbejdet med øjeblikkelig virkning, skriver klubben på sin hjemmeside.

Egentlig havde den omdiskuterede AGF-spiller kontraktudløb til nytår, men får nu i stedet mulighed for at finde en ny klub, når transfervinduet lukker.

- Jeg vil gerne sige mange tak til alle de mennesker, jeg har arbejdet sammen med i AGF. Selv om der har været svære tider for mig, så er jeg glad for at have repræsenteret og spillet for AGF. Jeg har haft det fantastisk sammen med mine holdkammerater, og jeg har udviklet mig meget som spiller. Jeg ønsker AGF alt mulig held og lykke. Det er en klub med et stort potentiale, og den aktuelle udvikling ser rigtig spændende ud, siger Osama Akharraz til agf.dk.

Osama Akharraz har tidligere gjort sig bemærket, da han udtalte sig kritisk om AGFs bestyrelse, efter skæbnekampen mod SønderjyskE som endte med at sende AGF ud af Superligaen.

Senest var det dog under kampen mod Viborg FF den 10. august, hvor han gav fingeren til AGFs fans på tribunen.

I sin tid i AGF har Osama Akharraz scoret 15 mål i 85 kampe.