Ørkenens søn er også AGF'er

De hvide får endnu en Goodwill Ambassadør

Foto: Steen Brogaard

Skuespiller Niels Olsen, blandt meget andet kendt fra Ørkenens Sønner, har sagt ja til at blive medlem af AGF`s Goodwill Ambassadørkorps.

51-årige Niels Olsen har en fortid på AGF's førstehold i håndbold. Også når det gælder fodbold, er AGF favoritklubben, og han ser frem til hvervet som ambassadør.

- Selvom jeg de seneste mange år har boet i København, har jeg altid fulgt med i, hvordan det går AGF. Jeg har gode minder fra min tid i klubben, og som ambassadør får jeg nu mulighed for at give lidt tilbage. AGF er en institution i dansk idræt, og jeg vil gerne bidrage til at forstærke interessen om klubben, siger Niels Olsen til agf.dk.

AGF lancerede for en måned siden goodwill-ambassadørerne, der har det til fælles, at de er markante personligheder inden for kultur, politik, medier, uddannelse, underholdning mv. - og at de holder med de hvide fra AGF. I første omgang blev navnene på otte ambassadører offentliggjort, og de får nu også følgeskab af skuespiller Niels Olsen, der har sagt ja til at træde ind i korpset

De øvrige ambassadører er musiker Thomas Helmig, biskop Kjeld Holm, rektor ved Aarhus Universitet Lauritz B. Holm-Nielsen, medlem af Folketinget og tidl. minister Lykke Friis, journalist Rasmus Tantholdt, skuespiller Niels Olsen, journalist og forfatter Frits Christensen, regionsrådsmedlem og tidl. borgmester Flemming Knudsen og forfatter Tage Skou-Hansen.