Oprykkere drillede mestre

Tabte en tæt kamp med to mål

Arkivfoto

Selvom oprykkerne fra Silkeborg-Voel KFUM bed sig godt fast i Viborg HK, så måtte de søndag rejse hjem fra domkirkebyen uden point.

De forsvarende mestre slog nemlig Silkeborg-Voel med 25-23 i en tæt kamp. I første halvleg var gæsterne ellers foran flere gange. Første gang efter 12 minutter, hvor Silkeborg-Voel førte 8-6.

Stolt træner

På trods af nederlaget, så er Silkeborg-Voels træner tilfreds med sit holds indsats i kampen.

- Jeg er igen så pissehamrende stolt. Hvis vi kigger på spillerne, så ved alle, at det ikke er et forsvarshold. Men jeg har mange dygtige, unge spillere. De leverede godt nok en mandfolkepræstation i det forsvar, som var en fornøjelse at se på, siger cheftræner Jakob Andreasen til HBOLD.dk.

Også Viborgs træner, Christian Dalmose havde efter kampen anerkende ord til overs for gæsternes fightervilje.

- Det var en hård dag på kontoret, og det var ikke lige sådan en søndag aften vi havde håbet på, siger han til klubbens hjemmeside.

Både sejr og nederlag i Holstebro

Det gik ikke meget bedre for det andet østjyske hold i Damehåndboldligaen. SK Aarhus tabte en ligeledes tæt kamp 24-22, da de gæstede Team Tvis Holstebro.

Til gengæld hev herrene fra Århus Håndbold en overraskende sejr i land, da de ude slog herrene fra Team Tvis Holstebro. Århus vandt 26-25 over sidste års bronzetagere og ligger nu fire i Herre Håndbold Ligaen.