Nøgenløb hitter i Asien

Studerendes nøgenløb i Universitetsparken i Aarhus er nået til Asien

00:52

1 af 2

TV 2 | ØSTJYLLAND har på få dage fået næsten 2.000 nye venner på Facebook.

- Wowow dat lady got a very big asss.

Sådan lyder en af kommentarerne på Facebook, efter vi i fredags delte en video fra nøgenløbet i Universitetsparken i forbindelse med den årlige kapsejlads på Facebook.

Siden da er videoen blevet set mere end 600.000 gange og er nået ud til næsten 2,2 millioner personer.

Videoen er især gået viralt i Fjernøsten, hvor de aarhusianske for- og bagdele er kraftigt medvirkende til de mange nye Facebook-venner.

Midmaity Phommachan fra Laos, Trang Nguyen fra Vietnam og Mao Dii Zai fra Malaysia er blandt de asiater, der er begejstrede og deler videoen i flæng. Mere end 15.000 gange er videoen med de nøgne studerende i skrivende stund blevet delt på det sociale medie.

Det er åbenbart et eller andet med Fjernøsten og Østjylland. Først Michael Learns to Rock. Nu TV 2 | ØSTJYLLAND.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Det traditionsrige nøgenløb blev løbet, forud for at kapsejladsen i Universitetsparken i Aarhus for alvor blev skudt i gang. Se her, hvordan det så ud:

Posted by TV 2 | ØSTJYLLAND on 24. april 2015

På Facebook er TV 2 | ØSTJYLLAND selvfølgelig meget andet end nøgenløb. Men omvendt siger vi ikke nej til hverken øget eksponering eller nye venner - heller ikke selv om de bor mere end 10.000 km væk.

Du kan følge TV 2 | ØSTJYLLAND på Facebook her.

I videoen øverst på siden kan du se eller gense nøgenløbet, som altså nu er nået hele vejen til Asien.