Nærmer sig topformen

Jeppe Kjær klar til at kæmpe for en startplads

Foto: AGF

Jeppe Kjær nærmer sig topformen, og angriberen er klar til at kæmpe for en af de forreste pladser hos AGF.

AGF hentede i sommerens transfervindue Jeppe Kjær i HB Køge, men det er endnu ikke blevet til mange spilminutter i AGFs hvide trøje for den hurtige angriber.

- Jeg synes, det går rigtig godt - bedre og bedre for hver dag. Nu spillede jeg det meste af kampen på reserveholdet i mandags. Jeg havde forventet at være ret ramt de følgende dage, men kroppen har det godt, og jeg var hurtigt helt ovenpå igen. Det er tegn på, at jeg er ved at være tilbage i fodboldform. I starten følte jeg mig træt og øm i musklerne efter træning, men sådan har jeg det slet ikke mere. Jeg føler, jeg er ved at være, hvor jeg skal, så jeg kan tage kampen op om pladserne, siger Jeppe Kjær til AGFs hjemmeside.

Angriberen fik debut for AGF, da han med et kvarter igen blev skiftet ind i holdets 2-1-sejr over Fredericia.

AGF og Jeppe Kjær skal ikke i aktion i denne weekend, da den planlagte kamp mod Lyngby i NordicBet Ligaen blev rykket på grund af landsholdsudtagelser. Og det ærgrer Jeppe Kjær, at der nu er en længere pause uden kamp.

- 14 dage er lang tid at vente på næste kamp og kun træne. Det tror jeg alle fodboldspillere kan nikke genkendende til. Men sådan er vilkårene, når vi har så dygtige spillere, at de bliver udtaget til diverse landshold, siger Jeppe Kjær

AGF møder den 11. september topholdet Vendsyssel FF på udebane.