'My Fair Lady' aflyser igen

Det er hovedrolleindehaver Bue Wandahl, der har problemer med stemmen

02:31

1 af 2

'My Fair Lady' har fået en skidt start på Aarhus Teater. Fredag aften bliver forestillingen aflyst for tredje aften i træk på grund af problemer med en af skuespillernes stemme.

Hidtil har Aarhus Teater ikke villet oplyse, hvem af skuespillerne, der døjer med problemerne, men nu fortæller pressekoordinator Morten Daugbjerg til TV 2 | ØSTJYLLAND, at det er en af hovedrolleindehaverne, Bue Wandahl, den er gal med.

- Det er en af de bærende roller, og så kan vi ikke spille, siger en ærgerlig Morten Daugbjerg om Wandahl, der spiller 'professor Higgins'.

- Det er udelukkende teatrets læge og en halsspecialist, der afgør, om han kan. Han vil rigtig gerne selv, siger Morten Daugbjerg.

Det er desværre heller ikke muligt at oplyse, hvornår Bue Wandahl er kommet sig over problemerne med stemmen, og hvis man har billetter til en af de næste dage opfordres man til at holde sig orienteret på Aarhus Teaters hjemmeside.

- Vi er rigtig kede af at måtte skuffe folk. Man kan enten få sine billetter refunderet, eller få dem byttet til en anden dag i spilleperioden, siger Morten Daugbjerg.

Der er stadig ledige billetter til de sidste dage i spilleperioden.

- Jeg er sikker på, at forestillingen kommer til at spille. Spørgsmålet er bare hvornår, siger Morten Daugbjerg.

TV 2 | ØSTJYLLAND var med under opsætningen af 'My Fair Lady'. Det kan du se i videoen øverst i artiklen, hvor du også kan møde Bue Wandahl.