Morten Stig: Ærgerlig lukning

Lukningen af SK Aarhus ærgrer DHF

DHF-generalsekretær Morten Stig Christensen ærgrer sig over, at landets næststørste by ikke længere er repræsenteret i Dame Håndbold Ligaen. Foto: Jan Christensen

Nyheden om, at SK Aarhus må lukke aktiviteterne og trække sig fra Dame Håndbold Ligaen, bliver modtaget med ærgrelse i Dansk Håndbold Forbund (DHF).

- Jeg tænker, at det er hamrende ærgerligt for turneringen og for klubben og i allerhøjeste grad ærgerligt for de mennesker, der spiller på holdet.

- Ærgrelse er den største følelse, jeg står med her og nu, siger DHF-generalsekretær, Morten Stig Christensen.

Klubben meddelte mandag, at den ikke længere vil slås for at forsøge at samle sponsorer, og den lukker ned fra dags dato.

- Jeg ved ikke, om det kommer som en overraskelse. Men det kommer bag på mig i den forstand, at jeg ikke vidste, at det var sket endnu, siger Morten Stig Christensen.

Flere klubber lider
Flere klubber i Dame Håndbold Ligaen lider under dårlig økonomi, men man skal passe på med at tolke for meget på problemerne i SK Aarhus, vurderer DHF-chefen.

- Der er andre dameklubber, som drives med overskud, så det er svært at tegne et entydigt billede, siger Morten Stig Christensen.

DHF vil nu vurdere, hvad det får at konsekvenser for Dame Håndbold Ligaen, at SK Aarhus trækker sig. Forbundet vil snarest melde disse konsekvenser ud.