Momme får kontrakt i ACH

Joakim Momme belønnes for arbejdsomhed

Foto: AC Horsens

18-årige Joakim Momme har skrevet under på en kontrakt med AC Horsens gældende frem til sommeren 2015.

Den unge defensivspiller har med sin ærgerrighed og vilje imponeret cheftræner Bo Henriksen, der har kvitteret med en kontrakt.

- Joakim Momme er en dygtig spiller, der har arbejdet sindssygt hårdt, og han er kommet med den rette attitude og ærgerrighed. Han vil det her, og i de seneste par måneder har han bevist, at han er dygtig nok til at være med på det her niveau. Han er gået totalt uimponeret ind til opgaven, og han er ligeglad med, hvem han står overfor, og hvad de tænker. Det er fantastisk at skrive kontrakt med en fyr, der kommer direkte fra vores U19-hold, og jeg glæder mig helt vildt til at følge hans udvikling, siger Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Og hovedpersonen selv er naturligvis glad for den nye aftale med klubben fra NordicBet Ligaen.

- Jeg tog til AC Horsens efter mit ophold i Vejle Boldklub, og der blev hurtigt taget godt imod mig. AC Horsens viste mig tillid, hvilket jeg havde brug for på det tidspunkt, og det har været mit mål at opnå kontrakt. Det har jeg arbejdet hårdt på, og det er selvfølgelig super dejligt, at det er lykkes. Nu gælder det om at komme ind og vise mig frem på de chancer, jeg får, og det skal jeg gøre så overbevisende, at kontrakten bliver forlænget næste sommer, siger Joakim Momme.