Mennesket bag politikeren

Se interview: Han kendte Jens Otto Krag

10:16

1 af 2

Politiker, randrusianer, men også bare et menneske. Den tidligere kredsformand for Socialdemokraterne i Randers, Knud Precht, kendte Jens Otto Krag fra flere sider.

Knud Precht var derfor også med, da netop Jens Otto Krag i dag blev hyldet i Randers i anledningen af, at han kunne være fyldt 100 år.

Det var tilbage i 1968, at Knud Precht for første gang mødte Jens Otto Krag. Dengang var Jens Otto Krag statsminister, mens Knud Precht selv bare var en ung socialdemokrat.

I modsætning til mange andre, kendte Knud Precht ham ikke bare som politiker. Han havde også flere gange haft anledning til at møde Jens Otto Krag uden for den politiske verden:

- Han var det behageligste menneske, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND og fortæller videre:

- Den der aura, der stod om ham, at han var arrogant og alt muligt.. Det var hans attitude, fordi når han beskæftigede sig med politik, så gik han ikke op i attitude. Så gik han op i at levere et budskab folk kunne forstå.

Se et længere interview øverst på siden, hvor Knud Precht blandt andet fortæller, om han mener, at der mangler en Jens Otto Krog i dag i dansk politik.