Marius også ramt af batteri

Farligt batteri fra Thansen skyld i endnu en ulykke

02:27

Foto: Privatfoto

1 af 2

10-årige Marius Kühle fra Ry blev ligesom tv-fotograf Jan Sigetty Bøje også ramt af batteriet "New Orleans" nytårsaften, et batteri som Thansen har solgt.

- De første fire-fem skud fra batteriet bliver skudt op planmæssigt, men så lige pludselig bliver han ramt af et skud, fortæller Morten Kühle der er far til Marius til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Familien var gået ud for at skyde det nye år ind, og Morten Kühle fortæller, at han havde placeret batteriet midt ude på den asfalterede vej, så det stod fuldstændigt lige, men alligevel så vælter det trekant formede batteri.

- Placerer man et batteri på asfalt, så er det noget af det bedste underlag, man kan vælge. Årsagen til at det er væltet, kan måske tyde på at konstruktion af batteriet ikke er så heldig, siger fyrværkerimester Henrik Drenck til TV 2 | ØSTJYLLAND.     

I sekunderne efter uheldet hersker der kaos, men heldigvis bliver ingen ramt i øjnene eller andre vitale steder på kroppen af det defekte batteri.

- Batteriet rammer ind i en gruppe af 5-6 børn, og det rammer Marius på benet lige over knæet. Han bliver ikke forbrændt, men får simpelthen et slag af det, fortæller Morten Kühle til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Så heldig slag tv-fotograf Jan Sigetty Bøje desværre ikke, han mistede sit højre øje.

Hvis du har haft lignende oplevelser med nytårsfyrværkeri hører vi gerne fra dig på redaktion@tv2oj.dk