Mand såret af knivstik

Knivstikkeri udløste efterfølgende skyderi i Rundhøj

Foto: Colourbox

Østjyllands Politi efterforsker lige nu to sammenhængende episoder i Aarhus i går aftes.

Først blev en mand alvorligt såret af knivstik. Derefter blev en anden mand skudt efter i boligområdet Rundhøj i Højbjerg. Begge var i familie med hinanden.

Den første episode skete ifølge Østjyllands Politi i krydset Paludan Müllers Vej og Vester Ringgade i Aarhus. Her fik politiet klokken 21.42 en anmeldelse om, at en 19-årig mand var blevet stukket ned.

Da en politipatrulje kom frem til stedet, fandt de manden liggende på jorden ved siden af en bil. Manden var formentlig blevet stukket ned med en kniv og havde mistet en hel del blod.

Han blev derfor kørt til behandling på Traumecentret på Aarhus Universitetshospital, hvor han blev behandlet for sine livsfarlige kvæstelser.

Få timer efter blev politiet kaldt ud til et formodet skyderi på Rundhøj Allé i Højbjerg, hvor en mand i midten af 40'erne fortalte, at han var blevet skudt efter.

Se: Knivstikkeri skete i Rundhøj

- Noget af den her unge mands familie er kørt ud til Rundhøj for at opsøge gerningsmændene. Det afføder, at der bliver noget slagsmål og noget tumult. Angiveligt også noget skyderi. Vi har fundet et projektil derude, siger politiinspektør Ole Madsen.

Indtil videre er der anholdt syv personer, som har mulig tilknytning til sagen. Politiet kender endnu ikke motivet for hverken knivstikkeriet eller skyderiet.

Hvis man har set noget i forbindelse med knivstikkeriet eller skyderiet, vil Østjyllands Politi gerne høre fra folk på tlf. 87 31 14 48.