Lyngby udspillet af AC Horsens

Målsøgende hold havde succes i Lyngby

Martin Spelman kom igen på tavlen Foto: badenfoto.dk

AC Horsens udspillede til tider værterne fra Lyngby, da træner Johnny Mølbys mandskab søndag vandt med 2-1 i Superligaen.

For anden kamp i træk scorede Martin Spelmann for Horsens, der også havde Alexander Juel Andersen som målscorer.

Gæsterne styrede kampen fra start til slut, og det var tydeligt, at Spelmann og holdkammeraterne var kommet til Nordsjælland for at hente alle tre point med hjem.

Horsens-spillerne var mere aggressive, bedre til at kombinere og ikke mindst mere målsøgende.

Det gav sig udslag i masser af målchancer, og især Kenan Hajdarevic, der afløste Henrik Toft i Horsens-angrebet, fik flere gange mulighed for at skyde på mål. Skarpheden var dog en mangelvare.

Heldigvis for gæsterne er midtbanekraftværket Martin Spelmann yderst målfarlig for tiden. I mandags sikrede han Horsens en 1-0-sejr på Brøndby Stadion, og umiddelbart efter pausen slog han til igen.

Gæsterne spillede Lyngby-forsvaret tyndt, og så kunne Spelmann kaste sig efter bolden og prikke den i mål.

Horsens fortsatte med at dominere kampen, og belønningen kom et kvarter før slutfløjt, da Lasse Kryger headede en aflevering bagud til Alexander Juel Andersen, der bankede bolden i mål til 2-0 på en firsttimer.

Kampen fik lidt tiltrængt spænding og liv få øjeblikke senere, da Lyngbys Patrice Bernier afsluttede et soloangreb med langskud til 1-2.
Lyngby-spillerne var på det tidspunkt godt trætte, da de gennemførte hele anden halvleg med 10 mand på grund af to advarsler til Christian Traoré før pausen.

AC Horsens holder sig med sejren inde i medaljekampen med 29 point efter 18 spillerunder. Lyngby har 12 point på næstsidstepladsen.