- Lokalopgør er ekstra sjove

Jeppe Mehl glæder sig til Vejle-kamp

AC Horsens skal på søndag møde lokalrivalerne fra Vejle Boldklub, og det glæder Jeppe Mehl sig til.

- Der er altid gang i den, når vi spiller lokalopgør mod Vejle, for det er to klubber, som gerne vil slå hinanden, og der bliver gået til stålet. Det er ekstra sjovt at spille de her kampe, og det var for eksempel fedt at vinde 5-0 over dem i pokalen i sidste sæson. Ugen efter spillede vi 0-0, og det viser bare, at alt kan ske i de her kampe, siger Jeppe Mehl fra AC Horsens til klubbens hjemmeside.

De to klubber ligger side om side i NordicBet Ligaen, hvor begge har hentet syv point. Dog har AC Horsens spillet en kamp færre.

AC Horsens kommer med selvtillid, efter holdet vandt sin seneste kamp i NordicBet Ligaen, hvor HB Købe på udebane blev slået med 0-2. Og Jeppe Mehl tror, at "den gule fare" snupper alle tre point igen denne weekend.

- Det bliver et tæt opgør med masser af fight igen på søndag, og det bliver ikke nogen nem opgave, men jeg tror på, at vi henter sejren, siger Jeppe Mehl.

Han har døjet med en skade den seneste tid, men nu han nærmer sig formen igen.

- Jeg forstuvede mit højre knæ, og de indvendige ledbånd er ømme, men sådan vil det være i et stykke tid. Knæet blev testet mod Odder i går, og det gik heldigvis fint, så jeg melder mig klar, siger Jeppe Mehl.

Kampen mellem AC Horsens og Vejle Boldklub spilles på Casa Arena i Horsens søndag klokken 15.00.