Larsen: Det hele lykkedes

AGF-angriber: Hoved, krop og hjerte arbejder sammen

Søren Larsens tre mål mod FC Midtjylland var kulminationen på måneders hårdt arbejde og tålmodighed

Søren Larsen satte ikke mange fødder forkert, da han mandag aften var hovedpersonen i AGF's 4-2-sejr over FC Midtjylland. Med tre mål og en generelt flot indsats blev han fortjent kåret til kampens spiller.

- Det var en fantastisk oplevelse for mig, og det var lækkert, at det hele lykkedes. Der er nogle, der har snakket om, hvornår jeg mon kom i gang, men jeg har været tålmodig og arbejdet målrettet og langsigtet på at komme tilbage, siger Søren Larsen.

På klassisk manér fejrede han sine tre mål med ren glæde og jubelscener op mod publikum.

- Det er dejligt at være her sammen med folk, der har troet på mig hele vejen. Fansene har givet mig en fantastisk opbakning fra første dag, og derfor var dejligt at fejre og dele mine mål sammen med dem, forklarer Søren Larsen.

Kæmpet for at komme tilbage
De tre mål mod FC Midtjylland var kulminationen på måneders
hårdt arbejde, hvor Søren Larsen har kæmpet for at komme tilbage i form.

- Det har været en proces, hvor jeg startede fra nul. Jeg havde ikke rørt en bold i to måneder, så der har været meget løb på landevejene. Nu arbejder hoved, krop og hjerte sammen, og så løfter mit spil sig, siger Søren Larsen, som ikke tænker på landsholdet.
 
- Jeg tænker ikke på det endnu, selvom I journalister taler om det hele tiden. Jeg har aldrig opgivet det, men hele tiden været realistisk. Det var vigtigt at komme i gang og finde formen og  glæden igen. Lad os se om 15-20 kampe, lyder det fra Søren Larsen.