Køber islandsk angriber

Kjartan Henry Finnbogason får to år i ACH

Foto: AC Horsens

AC Horsens har været en tur på Island, hvor klubben har hentet islandske Kjartan Henry Finnbogason hos de forsvarende mestre KR Reykjavik.

Han har skrevet under på en kontrakt gældende frem til sommeren 2016.

- Vi er både stolte over og glade for, at vi nu kan præsentere en stærk angriber, der giver os tyngde og bliver en evig uro for de forsvar, han kommer til at stå overfor. Han er en rigtig boksangriber, der er klar til at arbejde stenhårdt for holdet, og han vil gøre alt for at score mål. Han er fysisk stærk, målfarlig og kan holde i bolden, og det er lige den angriber, vi har ledt efter. Han har nogle forudsætninger, der gør, at vi bliver markant styrket rent angrebsmæssigt, og tallene taler for sig selv: Han har cirka scoret i hver anden kamp over de sidste tre-fire år, siger Horsens-træner Bo Henriksen i en pressemeddelelse.

Den 28-årige angriber er noteret for adskillige U-landskampe og en enkelt kamp på A-landsholdet for Island.

- Kjartan Henry Finnbogason har den rigtige alder, han har prøvet mange ting i karrieren, han har scoret mange mål, han har den rette statur, og han er sulten efter at få succes i vores klub, siger Henrik Ravn, der er administrerende dirktør i AC Horsens.

AC Horsens oplyser, at købet af angriberen ikke har nogen økonomisk indvirkning på årets udmeldte resultat.