- Jeg glæder mig sindssygt meget

Kim Aabech ser frem til hjemmebanedebut

Fodboldklubben AGF hentede for nylig Kim Aabech til Aarhus.

Offensivspilleren har allerede spillet to kampe for aarhusianerne. Begge på udebane og begge kampe endte med sejr til Kim Aabech og resten af AGF-holdet.

Nu ser Kim Aabech frem til at møde AGFs hjemmepublikum, når holdet på torsdag møder FC Fredericia på NRGi Arena i Aarhus.

- Jeg glæder mig sindssygt meget. De rammer, vi har spillet i nu, har været fine, men jeg forventer, at der kommer mange fans og støtter os. Vi har været ramt på selvtilliden, men nu kan fansene se, at vi er ved at vende skuden. Forhåbentlig kommer de og bakker os op. Jeg har jo læst, at det er stykke tid siden, at vi sidst har vundet på hjemmebane, så jeg håber, at vi kan bringe vores spil fra de seneste kampe med ind på vores egen bane, siger Kim Aabech til klubbens hjemmeside.

I weekendens storsejr på 1-5 ude mod AB, lykkedes det for 31-årige Kim Aabech at komme på tavlen, da han scorede AGFs første mål i kampen.

Men på trods af sejre i de seneste to kampe, så skal man omkring 10 måneder tilbage i tiden for at finde den seneste sejr til AGF på hjemmebanen i Aarhus.

- Der har ikke rigtig været snak om det i klubben. Folk har hele tiden fokuseret på den næste kamp. I Nordsjælland havde vi på et tidspunkt lidt af et udebanekompleks. Det fik vi taget hånd om, og så kom vi ind i en stime med masser af point på udebane. Så det kan sagtens ændres. Vi skal gøre det som en enhed - fans og spillere. Vi vil komme bagud i kampe på hjemmebane, og der er det vigtigt med opbakning, siger Kim Aabech, der kom til AGF efter kontrakten med FC Nordsjælland blev ophævet.

AGF møder FC Fredericia torsdag klokken 19.00 på NRGi Park i Aarhus.