Hun kommer med roser

Socialdemokrater og radikale i østjysk valg-fremstød i dag

Socialdemokraternes formand, Helle Thorning-Schmidt, deler roser ud i flere østjyske byer i dag. I formiddag er hun på torvet i Silkeborg, til middag gælder det gågaden i Aarhus, mens S-lederen aflægger Rådhustorvet i Randers et visit først på eftermiddagen.

Mens den socialdemokratiske leder deler roserne ud snører den radikale leder, Margrethe Vestager, og næstformand Morten Østergaard løbeskoene og tager til middag en løbetur på fem kilometer rundt i Aarhus. Alle uanset partifarve inviteres til at deltage i løbet, der starter fra Aarhus Domkirke.

Anders Samuelsen møder vælgerne i Horsens i formiddag og i Skanderborg ved middagstid. Han vil sammen med de østjyske kandidater, heriblandt spidskandidat Ole Birk Olesen, dele pjecer ud og møde vælgerne på gaden.

Søndag er det Danmarksmesterskaberne i Hotdog 2011 som får prominent besøg, når klima- og energiminister Lykke Friis (V) og tidligere Aarhus-borgmester Nicolai Wammen (S) kommer forbi. Dysten foregår i Tivoli Friheden i Aarhus, og der er lagt i ovnen til en duel mellem rød og blå blok i den ædle hotdog-kunsts navn. Vinderen er den, der kan lange flest hotdogs over disken på blot 20 minutter.