Horsens: En pil i hjertet

AC Horsens tabte hovedet efter målmandskoks

Foto: badenfoto.dk

Når det falder, falder det også med et brag. Det må være læren i Horsens, efter det normalt så defensivt stærke mandskab mandag aften koksede helt i de bageste rækker og tabte 0-3 til AGF.

Træner Johnny Mølby var den eneste fra AC Horsens-lejren, der ikke kiggede skuffet ned i jorden efter kampen.

- Jeg synes, vi kom godt fra start. Men så lavede vi en fejl, som vist går over i historien. Og så blev vi febrilske, fordi vi ville op og reducere. Og vi tabte kampen helt fortjent, siger Johnny Mølby.

- Vi traf så mange forkerte valg i dag, som man gør på en hel sæson, siger Johnny Mølby.

Defensiv så sløj ud
Alle spillere i defensiven så sløje ud, men hovedrollen gik alligevel til målmand Søren Jochumsen.

På et frispark midt på egen banehalvdel gled målmanden, og bolden endte hos Søren Berg, der scorede fra midten af banen i et tomt mål.

- Det var mest det, at det så helt komisk ud, siger Søren Jochumsen, der efter kampen så næsten bedrøvet ud.

- Det er tydeligt for enhver, at vi var rystede efter målet. Og jeg er da skuffet over, at det var mig, der satte dem i gang, siger Søren Jochumsen.

Forsvarsspiller Anders Nøhr snakkede om, at AC Horsens blev "kørt ud af banen", mens midtbanegeneralen Martin Retov kaldte det første mål for "en pil i hjertet" på AC Horsens, fordi AGF lever af omstillingsspil og efter 1-0-målet havde kampen, hvor de allerhelst ville have den.

- Det koster en lille lussing i dag. Og den næste katastrofe er så, at der er så lang tid til næste kamp. At vi skal leve med et 0-3-nederlag så længe, siger Martin Retov.

Superligaen holder pause i knap to uger, da der spilles internationale kampe.