Holder erstatningsfest

Mejlgade For Mangfoldighed i Filmbyen

Dette års udgave af Mejlgade For Mangfoldighed er som bekendt blevet aflyst, men den 13. september bliver der holdt et stort arrangement, hvor ånden fra festivalen vil leve.

- Det er ikke en trøstefest, for det har vi haft. Men vi er mange, som har arbejdet længe med festivalen, der var hyret kunstnere, musikere og fundet frivillige. Energien omkring det hele har været god, og vi ønskede ikke, at ilden omkring det skulle blive slukket, siger Sarah Jarsbo, der er kommunikationsansvarlig for Mejlgade For Mangfoldighed.

Hun fortæller, at arrangementet den 13. september i Filmbyen Aarhus "ikke bare bliver høj musik og fadøl," men at man rykker stemningen og flere af de musikere og kunstnere, som var planlagt til festivalen i Mejlgade, med ind i Filmbyen.

- Man kan sige, at det vi gør er en form for erstatning, siger Sarah Jarsbo.

Til arrangementet vil der udover musik for eksempel også være kunstinstallationer og en lounge med film.

Mejlgade For Mangfoldighed var i første omgang blevet flyttet fra maj til september i år, men på grund af sikkerhedsmæssige udfordringer måtte arrangørerne erkende, at det ikke var muligt at stable festivalen på benene. Derfor har dette arrangement set dagens lys.

- Vi prøver at gøre så meget som muligt for at bevare ånden og holde glæden ved det ved lige, siger Sarah Jarsbo.

Hun kan ikke garantere, at Mejlgade For Mangfoldighed vender tilbage i 2015 i Mejlgade i samme stil som tidligere år.

- Vi vil gerne føre det videre, men vi kan ikke garantere noget. Vi ved derfor ikke, hvilken form Mejlgade For Mangfoldighed bliver fremadrettet. Nu skal vi i tænkeboks for at finde ud af det. Men vi ved, at vi kan finde frivillige og ressourcer, men det kan blive svært i Mejlgade, siger Sarah Jarsbo.

Festen i Filmbyen Aarhus bliver afholdt den 13. september fra 22.00 til 05.00, og du kan finde mere information og tilmelde dig her.