Hjælp hinanden med digi-post

For få har tilmeldt sig digital post

arkivfoto

Giv hinanden en hånd og sæt en digital postkasse op. Sådan lyder opfordringen til borgerne i en ny kampagne fra Region Midtjylland.

Det er nemlig begyndt at haste. Flere end 400.000 borgere i Region Midtjylland har stadig ikke fået oprettet en digital postkasse. Det skal alle ellers have gjort inden 1. november. 

- Vi opfordrer til, at man giver et ekstra nap med det digitale til f.eks. mormor eller teenagesønnen, så alle bliver klar til Digital Post, siger regionsrådsformand Bent Hansen i en pressemeddelelse.

Kan blive dyrt at lade være

Fra 1. november bliver alt post fra det offentlige til borgerne sendt til ens digitale postkasse. Derfor kan det bliver dyrt, hvis man ikke er tilmeldt.

- Hvis borgerne ikke selv har oprettet en digital postkasse inden d. 1. november, får de automatisk én oprettet. Men hvis de ikke er tilmeldt postkassen, kan de ikke se deres post. Det kan få økonomiske konsekvenser for dem - for eksempel i forbindelse med udbetaling af offentlige ydelser. Blandt andet derfor er det så vigtigt, at de får sig tilmeldt, har kommunaldirektør i Horsens kommune Niels Aalund tidligere sagt i en pressemeddelelse.

Har man brug for hjælp til at opsætte sin digitale postkasse ved at ringe 70 20 00 00.