- Han vil dø med støvlerne på

AC Horsens henter ghanesisk forsvarsspiller

Foto: Real de Banjul, Gambia

Tidligere på dagen kunne 1. divisionsklubben AC Horsens offentliggøre købet af den islandske angrebsspiller, Kjartan Henry Finnbogason

Nu gælder det så den modsatte ende af banen. Her til eftermiddag har klubben så skrevet under på en etårig lejekontrakt med forsvarsspilleren Bubacarr Sanneh.

19-årige Bubacarr Sanneh bliver hentet fra den ghanesiske klub Real De Banjul FC.

Cheftræner Bo Henriksen håber, at købet af den unge forsvarsspiller kan være med til tilføre styrke til det horsensianske forsvarsspil:

- Vi har været lidt tyndt besat i defensiven med kun fem forsvarsspillere, men nu har vi hentet en ung knægt, der vil dø med støvlerne på, og han vil på sigt komme til at spille en stor rolle i AC Horsens, fortæller Bo Henriksen.

Hvis Bo Henriksen og resten af baglandet i AC Horsens ender med at blive tilfredse med Bubacarr Sannehs spil, har de sikret sig en købsoption, som betyder, at klubben har førsteret til at indgå en kontrakt med ham.

Om Bubacarr Sanneh bliver glad for skiftet til dansk fodbold, kan også kun tiden vise. Han glæder sig nu til at komme i gang:

- Det er en klub, der er god for min udvikling som professionel fodboldspiller, ligesom Real De Banjul FC har været det indtil nu, og jeg vil yde mit bedste hver eneste dag for at blive endnu bedre, siger han.