HA: Samuelsen betalte ikke os

Betalte ikke narkogæld til Hells Angels, bedyrer rockerklub

Foto: Liberal Alliance

Rockerklubben Hells Angels (HA) udtaler sig nu for første i sagen om Anders Samuelsens søn, der for to-tre år siden oparbejdede en narkogæld, som partilederen efterfølgende betalte.

Hells Angels skriver tirsdag i en pressemeddelelse, at narkogælden på mellem 10.000 og 20.000 kroner ikke blev betalt til en pusher med forbindelse til rockerklubben, som det ellers tidligere har været fremme.

- Partileder Anders Samuelsen betalte aldrig penge til en person, som havde forbindelse til HAMC Denmark, står der på HA's hjemmeside.

- Desværre er det sådan, at mange pushere misbruger HAMC's stærke brand for at opnå beskyttelse, eller for anden vindings skyld udgiver sig for at have forbindelse til klubben.

Oparbejdede narkogæld
Sagen, der kastede lederen af Liberal Alliance, Anders Samuelsen fra Horsens, ud i et mediestormvejr, handler om partilederens søn, som for et par år siden oparbejdede en narkogæld for køb af kokain.

Efter historien kom frem blev Anders Samuelsen mødt med kritik fra blandt andet justitsminister, Morten Bødskov (S), der proklamerede, at man ikke bør betale penge til kriminelle eller indgå i kriminelle forretninger.

Anders Samuelsen afviste dog blankt kritikken.

- Jeg har gjort det, alle andre ville have gjort i den situation: Hjulpet et medmenneske, der havde brug for min hjælp, skrev han i en mail til Ritzau.

Selvom Samuelsen betalte narkogælden, har han næppe gjort noget ulovligt, fordi han ikke selv deltog i købet, vurderede juridiske eksperter, da sagen kom frem.