Graulund: Vi havde heldet

Peter Graulund scorede begge mål i AGF-sejr

Tomålsskytten Peter Graulund er yderst tilfreds med, at AGF lørdag spillede sig op på andenpladsen i Superligaen.

Angriberen mener dog, at AGF ikke var uheldige med at vinde 2-0 ude over bundproppen HB Køge.

- De tre point er det allermest vigtige i dag. HB Køge er svære at spille mod, og de kæmper godt og fighter godt. Banen var ikke så god, så det blev lidt tilfældigt. Vi er meget tilfredse, siger Peter Graulund til TV2 Sport.

- De havde nogle gigantiske chancer i første halvleg, som de ikke scorede på. Vi var effektive. I dag havde vi heldet, siger angriberen.

Glad cheftræner
AGF's træner, Peter Sørensen, glæder sig ikke mindst over, at AGF blev det første hold, der forhindrede HB Køge i at score på hjemmebane i sæsonen.

- Jeg er bestemt tilfreds, ingen hold har haft det let her. HB Køge havde scoret mod alle hold, så det var bestemt ingen let opgave, siger han.

Peter Sørensen mener ikke, at HB Køge skabte de helt store muligheder. Og han ser det som naturligt, at hjemmeholdet havde bolden en del, eftersom AGF kom foran tidligt i kampen.

- Jeg så ikke mange chancer. Jeg medgiver, at de sad en hel del på spillet. Men det handler ikke nødvendigvis om at holde fast i bolden, det handler om at bruge bolden rigtigt, siger træneren.

AGF har 15 point for ni kampe og er på andenpladsen i Superligaen på grund af en bedre målscore end AaB, som søndag møder førerholdet FC København på udebane.