Graulund tænker på træner-job

Kursus giver ham lyst til job-skifte

AGF-spilleren Peter Graulund overvejer at kaste sig over trænergerningen, når han formentlig inden længe stopper karrieren som top-spiller i AGF fodbold.

Peter Graulund er i øjeblikket i gang med genoptræningen efter sin operation for en bristet akillessene og målet er fortsat et comeback på AGF's Superliga, men Graulund har haft en pause i genoptræningen for at være på DBU's trænerkursus for topspillere.

- Det var overraskende fint. Selv om jeg jo har været fodboldspiller på topniveau i næsten 20 år, så er det rart at få udpenslet alle de basale ting, som egentlig bare sidder på rygraden. Hvorfor er det egentlig, man gør, som man gør? Én ting er at kunne tingene i blinde og i søvne, men noget andet er at forklare andre, hvad det egentlig er, man gør rent fysisk, siger AGF-angriberen til agf.dk.

Med sine 35 år er Graulund i sin karrieres efterår, og han ser sig om efter nye muligheder.

- Det gav mig faktisk mod på mere i den retning. Det overraskede mig egentlig lidt. Som udgangspunkt går jeg ikke med en drøm om at blive Superliga-træner. Umiddelbart er der jo ikke mange Superliga-trænere, der er blevet kønnere med årene. Det er sindssygt hårdt, og det giver ekstremt mange grå hår i hovedet og tab af hårpragt. De lever jo under stort pres, og de kommer jo indimellem til at ligge søvnløse om natten. Så på den led er det ikke en ambition, jeg har haft, men jeg kan jo godt have andre ambitioner i den retning alligevel, siger Graulund til agf.dk.