Graulund har trænerdrømme

Fodbold-karrieren kan fortsætte på trænerbænken

Fremtiden for flere af Superligaens stjerner bliver måske som træner i Danmarks bedste fodboldrække.

I næste uge vil AGF-angriberen Peter Graulund og en række af ligaens andre profiler teste, om trænerdrømmen er noget for dem på et trænerkursus, der bliver mere og mere populært blandt topspillere.

- Jeg skal se, om det har nogen interesse for mig. Fodbold har været min hverdag i mange år, og så er det nærliggende at undersøge, om man skal blive i branchen, siger 35-årige Peter Graulund til Ritzau.

- Umiddelbart drømmer jeg ikke om at blive træner i Superligaen, men jeg kunne godt se mig selv som træner for U/17-eller U/19-spillere.

Giver spillerne en afklaring
Gennem de senere år har flere end 300 divisionsspillere deltaget i DBU's specielle T-kursus, der er rettet mod aktive spillere.

Træneruddannelseskonsulent Peter Rudbæk forstår også godt, hvorfor kurset er så populært.

- Vi giver dem noget afklaring, så de kan se, om det er noget for dem. Når nogle af dem har været på kurset, bliver de mere nysgerrige, mens andre tænker "aldrig mere", siger han til Ritzau.

Foruden Peter Graulund deltager blandt andre Silkeborg IFs Kasper Risgård og Henrik "Tømrer" Pedersen samt AC Horsens-spillerne Martin Retov og Niels Lodberg i kurset i næste uge.