Føler sig svigtet af politiet

19-årige Mads Christensen blev overfaldet i byen

02:25

1 af 2

Den 26. juni 2014 var 19-årige Mads Christensen fra Aarhus i byen sammen med sine kammerater for at fejre, at de netop var blevet studenter.

Hvad der skulle have været en festlig aften, blev dog på et splitsekund bogstaveligt talt ødelagt med hårdt slag. Pludselig blev Mads Christensen slået i ansigtet med et knytnæveslag af en mand, han aldrig havde set før.

Mads Christensen mistede tre tænder og både hans gane og læbe flækkede. Voldsmanden løb hurtigt væk fra stedet og er aldrig blevet fundet.

Hele overfaldet blev filmet af et overvågningskamera ved den bar, hvor kammeraterne festede, og politiet havde derfor adgang til beviser. Han føler dog ikke, at Østjyllands Politi har taget hans sag alvorlig.

- Jeg føler mig dårligt behandlet, siger Mads Christensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Ifølge Mads Christensen har politiet ikke handlet hurtigt nok i sagen, selvom der var gode videooptagelser fra gerningsstedet. Siden overfaldet fandt sted, har han ikke hørt fra politiet.

LÆS OGSÅ: Slog tre tænder ud på student

Først da han i mandags selv tog kontakt til sin sagsbehandler, fik han lov til at se videooptagelserne og fik samtidig besked om, at politiet ikke ville gøre mere i sagen, fortæller han:

- Jeg forstår ikke, hvorfor jeg ikke er blevet kontaktet eller har fået lov til at se videoen noget før.

Mads Christensen har nu valgt at klage over sagsforløbet. Derfor ønsker Østjyllands Politi ikke at udtale sig konkret om sagen.

- Når der er indgivet en klage, kan jeg ikke kommentere ret meget på sagen, siger politikommissær Finn Platz.

Hør hele Mads Christensens historie i tv-indslaget øverst på siden.