Femårig får mén efter ulykke

Alvorligt kvæstet i trafikulykke nord for Randers

Den fem-årige pige var passager i den sorte BMW til venstre i billedet. Foto: Video4News

En fem-årig pige, som fredag eftermiddag blev alvorligt kvæstet i en trafikulykke nord for Randers, er uden for livsfare.

Pigen fik svære kvæstelser i ansigtet, efter at den bil, hun var passager i, fredag eftermiddag kørte ind i en væltet varebil nær Gjerlev. Pigen blev straks kørt til behandling på sygehuset, hvor hun har ligget i respirator.

- Den sidste melding er, at sygehuset snart slukker for respiratoren. Den fem-årige pige er uden for livsfare, men ifølge sygehuset får hun varige mén. Hun skal sandsynligvis opereres i løbet af kort tid, siger vagtchef Peter Elkjær fra Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Politiet ved endnu ikke, hvor omfattende skaderne i pigens ansigt er, og hvor store mén hun får.

Væltede i blæsten
Ulykken skete, da en mor og hendes to børn på fem og to år fredag eftermiddag kørte ind i en varevogn, der var væltet i stormen. Ulykken skete nær Gjerlev på vejen mellem Randers og Hadsund.

Ifølge politiet nåede moderen, der kørte personbilen, ikke at standse. Bilen kørte derfor ind i den væltede varevogn.

Efter ulykken sad føreren af varevognen fastklemt. Han måtte derfor skæres fri af redningsmandskabet. Ifølge politiet blev han dog kun lettere kvæstet.

Heller ikke moderen til de to børn eller barnet på to år kom alvorligt til skade. De blev dog begge kørt til sygehuset for at blive behandlet for deres knubs.