Få dit eget dejportræt

Kuben inviterer til kunsteventet Dej portrætter

Nu får horsensianerne mulighed for at få taget deres helt eget dejportræt.

Det er kunstneren Sørens Dahlgaard, der står bag konceptet, og hans dejportrætter har opnået stor anerkendelse på den internationale kunstscene.

- "Dej portrættet" er et klassisk portræt foto, dog med det lille twist at den portrætterede for en klump dej på hovedet, og på den måde udfordres vores opfattelse af den traditionelle portrætform. Dejportrætterne er et uhøjtideligt kunstkoncept, og der må selvfølgelig gerne grines af de skøre, og markant anderledes portrætter der kommer ud af det, siger Søren Dahlgaard i en pressemeddelelse.

- Hvis man ser lidt mere alvorligt på konceptet, så rummer dejportrætterne dog også en diskussion af de skønhedsidealer, vi alle skal leve op til i dag. Hvor fokus er på den ydre skønhed, i stedet for at fokusere på mennesket bag. Med dejportrættet tvinges man til at fokusere på kropssignaler, kropsholdning eller de effekter som folk føler beskriver dem, frem for blot et ansigt. Man vil blive overrasket over, hvad man kan læse ud fra det.

Du kan få dit dejportræt i Kuben torsdag den 11. september kl. 13-17. Alle dejportrætter vil på et senere tidspunkt blive udstillet i Kuben.