Drøm blev til virkelighed

En drøm er gået i opfyldelse for Morten Nørgaard

00:51

1 af 2

Morten Nørgaard fra Mørke har altid været bidt af biler. Altid drømt om at arbejde med biler.

I dag fik han papir på, at han har fuldført sin uddannelse til kontorassistent hos Koch Biler i Aarhus. Men det har været en kamp at komme hertil.

Morten Nørregaard lider nemlig af knogleskørhed i svær grad. Det betyder, at han bruger kørestol og nemt brækker sine knogler.

Hans handicap har gjort det svært at finde et arbejde. Halvandet år søgte Morten Nørgaard med lys og lygte og fik samtidigt hjælp af sin jobkonsulent.

-Jeg kan lige så tydeligt huske den dag, Claus fra Jobcentret ringede til mig og sagde, at der muligvis var bid, jeg skulle til en jobsamtale, siger Morten Nørgaard.

Den første job-samtale
Samtalen var hos Koch Biler; den første jobsamtale i Morten Nørgaards liv.

-De tilbyder mig en praktikplads med det samme. Det var uvirkeligt. Jeg sad nærmest og havde koldsved og rystede, fordi jeg kunne ikke forstå, at det kunne lade sig gøre så hurtigt. De tog i mod mig med åbne arme, og jeg kunne begynde tre dage efter.

Praktikpladsen blev til en læreplads, og nu seks år senere, har han gennemført sin uddannelse, og i dag fik han papiret på, at det hårde arbejde har båret frugt. Samtidig er han blevet fastansat hos Koch Biler.

-Det er helt uvirkeligt. Jeg fik lavet kontrakten lige før jul, så det er stadig meget nyt. Så jeg er helt oppe i himmelen lige nu, siger Morten Nørregaard.

Se hele indslaget med Morten Nørgaard på TV2 | ØSTJYLLAND i aften kl. 19.30