Dødsbilist grinte i retten

Viser ikke tegn på anger trods dobbelt trafikdrab

Genrefoto. Foto: Martin Sylvest Andersen - Ritzau Scanpix

En 35-årig mand fra Grenaa-området viste ikke det mindste tegn på anger, da byretten i Randers onsdag tog hul på en alvorlig sag om trafikdrab og narkokriminalitet.

Den 35-årige er sigtet for i en narkorus og med med mindst 150 km/t at have påkørt en bil med fire unge ved Homå med sin BMW. To unge mænd på 20 år blev dræbt.

Derudover mener politiet, at den 35-årige er hovedmand i en stor narkoring på Djursland. Ifølge anklagen har han tjent 750.000 kr. ved at besidde og distribuere mindst 25 kilo amfetamin.

Trods de alvorlige anklager tyder intet på, at den 35-årige har fortrudt noget. Tværtimod grinte han flere gange i byretten, mens detaljerne i sagen blev dokumenteret.

Efter at have fået fjernet fikseringen af sine hænder blev den 35-årige under hele retssagen mandsopdækket af flere bevæbnede betjente. I retten lagde han ikke skjul på, at han var utilfreds med retssagen.

- Først bliver jeg smidt i arretsen i 14 måneder, og så tror du, at jeg kan huske, hvad der skete for lang tid siden. Du stiller hele tiden nogle mærkelige spørgsmål. Du vender det hele om. Du er fuld af fis, sagde han ifølge Randers Amtsavis til anklageren.

Den 35-årige, der er af asiatisk oprindelse, blev af et vidne kaldt "den tossede kineser". I byretten forklarede hans kæreste, at hans lunte er kort og temperamentet stort.