Det var en usund forretning

Opbakningen var ikke god nok, siger formanden

De har knoklet for at holde fast i damehåndbolden i Aarhus, men mandag valgte bestyrelsen i SK Aarhus at stoppe kampen og lukke aktiviteterne ned.

- Der er ikke den opbakning, der skal til. Den findes ikke i Aarhus. Det er vores konstatering. Det er selvfølgelig med stor ærgrelse, for vi har også kæmpet imod, siger bestyrelsesformand i SK Aarhus, Erik Hedegaard.

Aarhus-klubben ligger nummer otte i Dame Håndbold Ligaen, men bestyrelsesbeslutningen betyder, at aktiviteterne lukker fra dags dato. Der vil ikke blive spillet flere kampe, og der vil ikke blive trænet mere i SK Aarhus.

Forretningen SK Aarhus var simpelthen ikke sund, og klubben var blandt andet i betalingsstandsning i sidste sæson.

- Så skal man blive ved med trave rundt i, at man ikke har penge nok. Vi havde brug for venlige mennesker, der ikke har noget med sponsorater at gøre, og det kunne ikke fortsætte

- Hvis der er nogen, der har lyst til at forsøge sig, så skal de være hjertelig velkommen, men jeg synes, vi har råbt op så mange gange med, at vi har brug for byens støtte.

- Vi kan konstatere, at vi ikke kan dække de store udgifter, der er. Det kan vi bare ikke, siger Erik Hedegaard.

Formanden har endnu ikke haft tid til at tænke over, at kampen for midlerne definitivt er slut.

- Så langt er jeg ikke nået endnu. Nu skal vi lige igennem det sidste og have afsluttet tingene. Det kan jeg begynde at fundere over i næste uge, siger Erik Hedegaard.

Amatørklubben bag SK Aarhus er der stadig. Det er endnu uvist, hvad planerne her er. Amatørklubben har sin egen bestyrelse.