Det bliver tåget mandag morgen

Vejrcenter advarer trafikanterne

00:39

1 af 2

Trafikanterne og måske i særlig grad bilisterne skal endnu engang være ekstra opmærksomme i morgentrafikken mandag. Tågen vil igen lægge sig tæt hen over landet i løbet af natten. De steder hvor tågen bliver tykkest kan sigtbarheden komme under 100 m. Det oplyser TV2 Vejrcenter.

- Den fugtige luft, som endnu ligger over landet, ventes at give anledning til tæt tåge flere steder i landet med sigtbarheder under 100 meter. Allerede natten til søndag oplevede man tæt tåge mange steder, og nogle steder lettede tågen aldrig i løbet af søndagen, fortæller Danny Høgsholt TV2 Vejrcenter.

Tæt tåge har endnu ikke givet anledning til større trafikulykker herhjemme, men det kan i værste fald blive konsekvensen, hvis man ikke færdes med største forsigtighed i den tågede morgentrafik.

Perioden fra slutningen af oktober og frem til nu har i høj grad været præget af fugtig luft og roligt vejr, hvilket har givet gode betingelser for dannelse af tåge. Til gengæld er der næsten ikke faldet noget regn i november indtil videre.