Den allersidste dans

Go' Aften Østjylland lukker efter fem år

14:15

Efter fem år lukker og slukker Go' Aften Østjylland på TV 2 | ØSTJYLLAND.

- Det seneste medieforlig har pålagt os et anseeligt sparekrav og lukningen af Go' Aften Østjylland er en af måderne at komme i mål på. Vi kan ikke spare et større millionbeløb uden at det kan mærkes - også for seerne, forklarer Eva Kvist, der er programchef på TV 2 | ØSTJYLLAND.

- Programmet har gennem årene leveret fremragende journalistik og ladet os møde tusindvis af østjyder med fantastiske historier at fortælle - og den journalistik, de mennesker og historier skal vi også have i fremtiden på TV 2 | ØSTJYLLAND. Nu begynder arbejdet med at udvikle nye formater, som kan realiseres inden for den nye økonomiske ramme. Det kommer seerne til at se mere til i løbet af 2015 - og der bliver noget at glæde sig til, fortsætter hun.

Det var værterne Søren Ø. Jensen og Nina Hougaard, der sagde farvel og tak til programmets mange faste seere i den allersidste udgave af Go' Aften Østjylland, som blev sendt onsdag. Et farvel, der bød på gensyn med nogle af de største øjeblikke i programmets historie - og med en sidste dans.

Se - blandt andet - Søs Kjeldsen spise surströmning sammen med Klaus Wunderhits, når Go' Aften Østjylland takker af i klippet øverst.