Cykelhold får nye ejere

Glud&Marstrand-LRØ overtages af familien Skelde

Cykelholdet Glud&Marstrand-LRØ  skifter 1. januar ejere. Hidtil har det været foreningen Cycling Horsens, der har drevet holdet, men fra årsskiftet bliver det videreført af parret Christa og Michael Skelde, der p.t. er henholdsvis manager- og sportsdirektør.

- Bestyrelsen for Cycling Horsens finder, at det er rettidig omhu at videreføre holdet i privat regi. Holdet har nu et setup og et forretningsmæssigt mindset, som muliggør at familien Skelde, der har været den drivende kraft i alle årene, kan videreføre aktiviteterne i eget regi, oplyser direktør Per Bardrum, der er formand for Cycling Horsens i en pressemeddelelse.

- I februar 2009 fremlagde Michael og Christa Skelde deres drømme om holdets udvikling frem til 2012. Planerne, der blev lagt, er nu ført ud i livet og holdet har oven i købet overpræsteret i 2011 i forhold til hvad der med rette kan forventes, siger Per Bardrum.

Drivkraften de seneste år har været at forandre cykelholdets organisation fra forening til forretning.

Den organisatoriske forandring forventes ikke at give væsentlige forandringer i 2012, Foreningen Cycling Horsens vil bestå uændret og der vil fortsat blive arbejdet for talent udvikling af elite cykelryttere. Driften af det kontinentale cykelhold vil dog ophøre.