Buschauffører er populære

Når chaufførern er venlig, er passagererne tilfredse 

Buschaufførerne scorer højt i ny tilfredshedsmåling

Tilfredsheden med buskørslen i Østjylland er steget væsentligt de seneste tre år - især er buschaufførerne blevet mere populære.

Overordnet er kundetilfredsheden steget med 10 procent, viser en undersøgelse fra Epinion, og blandt 17 "tilfredshedsfaktorer" er tilfredsheden med chaufførernes kørsel steget med 21 procent og deres venlighed 14 procent.

- Det er interessant at se, hvor meget chaufførerne påvirker rejseoplevelsen. Dygtige chauffører er den lige vej til en mere attraktiv kollektiv trafik. På bestyrelsesmødet i dag har vi derfor besluttet, at Midttrafiks kombinerede chauffør- og bonusprogram skal udbygges, siger bestyrelsesformand i Midttrafik Arne Lægaard i en pressemeddelelse.

- Man kender det fra sig selv. Vi bærer lettere over med små fejl, når vi får et smil eller en undskyldning med på vejen. På samme måde kan en dygtig og venlig chauffør gøre en kæmpe forskel på, om busturen opleves som god eller dårlig. Fremadrettet investerer vi derfor mere i at gøre chaufførerne endnu dygtigere, siger vicedirektør i Midttrafik Mette Julbo.