Bider sig fast i håndboldtoppen

Fredag tog De Orange en stor skalp

Arkivfoto Foto: Ole Nielsen

Århus Håndbold fortsætter deres imponerende sæsonstart i Herre Håndbold Ligaen. Fredag aften vandt de 28 - 26 ude over Mors-Thy Håndbold.

- Vi stod rigtig godt i vores forsvar og får egentlig godt styr på deres angrebsspil. Og så lykkedes vi igen med højt tempo og mange afleveringer i den modsatte ende af banen, siger Torben Petersen til klubbens hjemmeside.

Tæt kamp

Ude på Mors-Thys notoriske hjemmebane, Bette Balkan, kom Århus Håndbold godt fra start med en 2-0-føring tidligt i kampen. Herefter skiftedes holdene til at score og hjemmeholdet førte derfor med et mål ved pausen.

Men i anden halvleg trak gæsterne fra og Mads Lind og Rune Ohm kunne sætte kampens sidste og afgørende mål ind. Med de to point fra sejren sidder Århus nu på tredjepladsen i ligaen.

- Det er rigtig vigtigt. Mors er et af de sværeste steder at spille. Og ja, så bliver det helt klart en noget kortere bustur hjem med en sejr i bagagen, siger Torben Petersen.

Onsdag tager Århus hjemme imod Aalborg Håndbold, der ligger nummer to i ligaen. Aalborg ligger kun over aarhusianerne på grund af en bedre målscorer.