Århus Håndbold tabte til Skjern

Århus Håndbold manglede bredde og rutine

Erik Veje Rasmussens tropper savnede bredde

Århus Håndbold manglede bredde og rutine i det sidste kvarter mod Skjern, som med langt mere rutine og gennemslagskraft kørte en overbevisende 30-26-sejr hjem.

Men det begyndte skidt for Skjern, som hang efter i det meste af første halvleg og var heldige med, at Århus Håndbold kun gik til pause med en smal føring på 14-13.

Århus Håndbold var gode i kontraspillet, og Skjern-spillerne var ofte for langsomme og tunge til at komme hurtigt med tilbage.

Skjern viste ofte alt for sløset forsvarsspil, og derfor var Århus Håndbold hele tiden et skridt og et mål eller to foran. Skjern fik dog midtvejs i anden halvleg kontakt ved stillingen 21-21, efter Skjern-profilerne Jesper Jensen, Claus Møller Jakobsen og især Kasper Søndergaard på skift tog et stort ansvar.

Tog en timeout
Århus-træner Erik Veje Rasmussen tog på det tidspunkt en timeout, men det var faktisk Skjern, der fik mest ud af den pause. Kort efter var Skjern foran med to mål, og igen var udeholdet anført af Jesper Jensen og Claus Møller Jakobsen.

Erik Veje Rasmussens tropper savnede i slutfasen noget bredde, efter holdet blandt andet havde trukket store veksler på Toke Holst både i forsvaret og angrebet.

Skjern bevarer med sejren kontakten med top-4 i Herre Håndbold Ligaen, mens Århus Håndbold efterhånden har et stykke vej op. Skjern er nummer fem i ligaen med 15 point efter 12 kampe, et point efter KIF Kolding og Team Tvis Holstebro på tredje- og fjerdepladsen.

Århus Håndbold har 11 point efter 12 kampe og ligger placeret midt i rækken. AG København fører ligaen med 21 point.