Arbejdsløs topmålmand

Keeper med fortid i Randers FC kan ikke finde job

Foto: Randers FC

Han var reserve på det danske A-landshold i 2008, og året efter spillede han den ene af to kampe på ligalandsholdet.

Men trods landsholdsstatus og erfaring fra en række udenlandske klubber er målmanden Kevin Stuhr Ellegaard nu gået ind i sin 7. måned som arbejdsløs, og det har de første dage af det åbne transfervindue ikke ændret på.

- Der er ikke sket noget, siger den tidligere Randers- og Heerenveen-målmand, der ikke er klar over, hvor mange forespørgsler, der har været.

- Jeg har bedt min agent om kun at få at vide, når der er noget, der er 100 procent seriøst. Jeg vil ikke have alle mulige oplysninger, forklarer han.

Ventetiden har været hård
Torsdag fik en anden prominent dansk spiller Daniel Jensen endelig et nyt arbejde efter flere måneder som klubløs, og Kevin Stuhr Ellegaard håber, at det snart er hans tur til igen at få en fast indtægt fra en fodboldklub.

Men ventetiden har været hård for den 28-årige målmand.

- For tre måneder siden var jeg virkelig overrasket over, at jeg ikke havde fundet et job. Det var en mærkelig situation at stå i. Nu er det et nyt år og et nyt transfervindue, så jeg er fortrøstningsfuld, lyder det fra Kevin Stuhr Ellegaard.

Han afviser, at hans status som klubløs skyldes, at sætter overliggeren for højt.

- Jeg er overhovedet ikke kræsen. Jeg kigger på alt, hvad der kommer og er parat til at spille fodbold. Jeg skal bare se på, hvad der er det rigtige for mig og min familie, siger den arbejdsløse målmand.

Kevin Stuhr Ellegaard var stort set fast mand på målmandsposten i Randers FC i perioden 2007-2010.