AGF-træner: B.S. skal styrke fællesskabet

Glen Riddersholm forklarer, hvorfor AGF har tilknyttet B.S. Christiansen

06:20

1 af 2

AGF har tilknyttet den tidligere jægersoldat B.S. Christiansen i jagten på et bedre fællesskab og i sidste ende mere succes på fodboldbanen.

Tirsdag aften var AGF-træner Glen Riddersholm med i TV 2 | ØSTJYLLANDS debatprogram om fodbold, Fodbold med Horup, og her forklarede han lidt om, hvorfor Aarhus-klubben har tilknyttet B.S. Christiansen.

- Jeg er interesseret i at få udvidet vores stab med en række kompetencer, og der synes jeg, at det var det rigtige tidspunkt nu til at introducere B.S., som i den grad er dygtig til at være lynafleder i hverdagen i forhold til nogle af de komplekse problemstillinger der kan være. Det kan for eksempel være i forhold til de personlige ting, som spillerne går og tumler med, for spillerne er jo netop helt almindelige mennesker med helt almindelige udfordringer, siger Glen Riddersholm, der også havde B.S. Christiansen som en del af teamet omkring FC Midtjylland, da han var træner der.

B.S. skal styrke holdånden hos De Hvide

Et stærkt fællesskab

- Selvom jeg sammen med den øvrige stab forsøger at være tæt på spillerne og skabe et godt miljø, kan der nogle gange være nogle ting, som vi ikke er i stand til at løse, og der er det altid godt, at spillerne har en neutral person, som de har tillid til, og der er B.S. med sin personlighed og integritet om nogen en rigtig stærk karakter at få ind. Han skaber ro omkring sig, tillid og ikke mindst noget af det, som vi i AGF forsøger at skabe over tid: Et stærkt fællesskab og et stærkt team. Og det har han stor erfaring med, og han var en stor og meget vigtig del af den succes, som vi skabte i min tidligere klub (FC Midtjylland, red.), siger Glen Riddersholm.

Glen R. ville ikke skåne en konetyv i AGF

AGF-træneren mener, at det er vigtigt at se på mennesket bag fodboldboldspilleren i jagten på succes på banen.

- Det er rigtig vigtigt for os i AGF at interessere sig for mennesket bag, for vi tror, at hvis vi kan få styrket mennesket bag fodboldspilleren, så kan vi få skabt en stabilitet og kontinuitet, der er med til at præge de sportslige resultater, siger Glen Riddersholm.

AGF møder på fredag AaB på udebane i Superligaen. Den kamp spilles klokken 18.00.

I videoen øverst på siden kan du høre Glen Riddersholm forklare mere om B.S. Christiansen, og du kan se hele tirsdagens udgave af Fodbold med Horup her.