AGF: Tilfreds med sæsonstart

- Vi er gode på hjemmebane, mener AGF-cheftræner

Der var fest på stadion i Aarhus, da AGF mandag aften vandt 4-2 over FC Midtjylland og kravlede opad i tabellen. Søren Berg stod for aftenens flotteste aktion, da han scorede et vidunderligt mål ved at dreje rundt og flugte bolden i kassen.

- Det hele lykkedes i den aktion. Jeg tog et godt træk og ramte den klokkeklart. Det var en rigtig god følelse at se den gå ind, siger Søren Berg, der også nød godt af at have Søren Larsen med i en hel kamp.

- Det var fint at have ham med. Det giver os en god spilstation, for han er en stor knokkel, der kan holde godt i bolden og sætte os i scene ude på kanterne. Det gav os også nogle muligheder mod FC Midtjylland, siger Søren Berg.

Har samlet 12 point
Efter otte spillede kampe, er der afviklet knapt en fjerdedel af Superligaen. AGF har samlet 12 point indtil videre og er placeret midt i rækken. Cheftræner Peter Sørensen kan dermed notere en fin sæsonstart.

- Jeg synes, at det er gået rigtig godt. Sædvanligvis er vi gode på hjemmebane, hvor vi har vundet over FC Midtjylland og Lyngby samt spillet uafgjort mod OB og Brøndby. Så har vi haft et par udfald, men overordnet er jeg meget tilfreds. Det er gået som håbet, siger han.

AGF møder i næste runde HB Køge på udebane i et rent oprykkeropgør.