AGF-spiller med rekord

Steffen Rasmussen satte søndag aften rekord

AGF-målmand Steffen Rasmussen satte søndag aften rekord som den spiller, der flest gange har tørnet ud for AGF i Superligaen, da aarhusianerne slog AaB med 2-0 i Aalborg.  Kampen mod AaB var gang nummer 197, at Steffen Rasmussen vogtede AGF's mål i Superligaen, og dermed overhalede han en anden AGF-målmand, Lars Windfeld.

- Det er en fed fornemmelse, og det noget, jeg er stolt over.

Det var ikke noget, jeg havde jeg havde turde drømme om, da jeg fik debut for ni år siden. Det er en kæmpe drøm at få lov til det, siger Steffen Rasmussen.

I alt har Steffen Rasmussens spillet 271 kampe for AGF, da han også har været med klubben på et par ture ned i den næstbedste række.

- Personligt har jeg gennemgået en kæmpe udvikling. Det er mange ting, jeg har været igennem med den klub her efterhånden, og det har givet hår på brystet, siger Steffen Rasmussen.  Rekordkampen blev måske ekstra mindeværdig for AGF-keeperen på grund af det vilde stormvejr.

- Det var vanvittige betingelser. Jeg har aldrig spillet i sådan et vejr. Det gjaldt om at være ekstra opmærksom på grund af alle de tilfældige bolde, siger Steffen Rasmussen.