AGF henter to spillere

Kim Aabech og Darnel Situ får kontrakt

Foto: AGF

AGF har mandag forstærket holdet yderligere i jagten på at sikre oprykning til Superligaen.

Klubben har således skrevet kontrakt med både Kim Aabech og Darnel Situ, oplyser AGF i en pressemeddelelse.

31-årige Kim Aabech blev forleden løst af sin kontrakt med FC Nordsjælland før tid, efter offensivspilleren havde luftet sin utilfredshed med manglende spilletid i Farum-klubben.

- Jeg kom hurtigt i kontakt med AGF efter bruddet med Nordsjælland, og AGF står for mig som en meget interessant klub. Jeg havde et godt møde med Morten Wieghorst, der fortalte, hvordan han gerne ser holdet udvikle sig. Det er jeg frisk på at være en del af, og jeg føler, at jeg har masser at bidrage med, siger Kim Aabech, hvis kontrakt med AGF gælder til sommeren 2015.

Også franske Darnel Situ er ny mand i AGF. Den 22-årige forsvarsspiller har tidligere prøvetrænet i Aarhus-klubben, og nu er han blevet belønnet med en kontrakt.

Darnel Situ har en fortid i Swansea City, og han kender derfor AGF-træner Morten Wieghorst, som var assistent for Michael Laudrup i Premier League-klubben.

- Jeg fik et rigtig godt indtryk af klubben, da jeg var til prøvetræning. Samtidig kender jeg cheftræneren fra vores fælles tid i Swansea og jeg ved, hvad han står for. Jeg er sikker på, at jeg kommer til at nyde at spille fodbold i AGF, siger Darnel Situ.

Kontrakten med AGF løber frem til sommeren 2015.

- Det er fantastisk med nyt blod og to gode spillere. Kim Aabech er en erfaren spiller, som er teknisk dygtig, og som læser spillet godt. Han kan både sætte andre op og selv score mål. Darnel Situ er en fysisk stærk spiller, som er rolig på bolden og tager godt del i det opbyggende spil, siger Morten Wieghiorst.

Kim Aabech får trøje nummer 19, og Darnel Situ får nummer 4.