AGF fik revanche mod Viborg

Er videre i DBU Pokalen efter sejr

00:25

Foto: Allan Baden / badenfoto.dk

1 af 2

Onsdag aften vandt AGF på udebane 2-0 over Viborg FF i DBUs pokalturnering, og dermed er holdet klar til at at møde Hobro i næste runde.

På den måde fik aarhusianerne revanche, efter holdet tabte med tilsvarende cifre på hjemmebane, da de to hold fornyligt mødtes i NordicBet Ligaen.

AGF-træner Morten Wieghorst havde valgt at give debut fra start til offensivspilleren Kim Aabech og målmand Lukas Fernandes.

Og det viste sig at være en god idé.

Kim Aabech havde nemlig næstsidste fod på bolden ved AGFs første scoring, hvor Daniel Christensen kombinerede sig flot igennem Viborgs defensiv, inden han sendte bolden i mål. 1-0 til AGF efter 23 minutter.

Og Kim Aabech håber også, at han kommer til at bidrage med mål i Aarhus-klubben.

- Forhåbentlig nogle mål. Der var ikke lige nogen i dag, men der var en enkelt assist. Målene skal nok komme, og så håber jeg, at jeg kan være med til at holde fast i bolden og måske få skubbet spillet lidt længere op, siger Kim Aabech.

2-0 blev det i anden halvleg efter 76 minutters spil, hvor Mate Vatsadze med lidt held omsatte en flot frispilning fra Martin Jørgensen.

Men der er nok ikke kun smil i AGF-lejren efter kampen. Norske Johan Lædre Bjørdal røg i græsset i anden halvleg, og forsvarsspilleren måtte bæres fra banen. Hvor slem skaden er vides endnu ikke.

Johan Lædre Bjørdal blev erstattet af franske Darnel Situ, som dermed fik sin debut, efter han blev hentet til klubben i mandags.

AGF skal på hjemmebane møde Superligaens helt store overraskelse fra Hobro i næste runde af pokalturneringen. Den kamp er sat til at skulle spilles i Aarhus den 23. eller 24. september.

Du kan se interviewet med Kim Aabech i videoen over artiklen.